0p3a7583
0p3a7571

ENAMC - prvi internacionalni kongres estetske medicine u Crnu Goru okupio svetske stručnjake

ENAMC - prvi internacionalni kongres estetske medicine u Crnu Goru okupio svetske stručnjake

Održan je prvi internacionalni kongres estetske i anti aging medicine ENAMC u Budvi. Više od 20 govornika, koji inače učestvuju i na svjetski poznatim kongresima kao što su AMWC, IMCAS u Parizu ili FACE u Londonu, održali su predavanja 14. i 15. septembra u hotelu "Maestral" u Budvi na temu najnovijih dostignuća na području estetske medicine.

 

Img 2553
0p3a7747
0p3a7823

Među govornicima, istakli su se Tapan Patel, estetski doktor iz Londona, Patrick Treacy, bivši dermatolog Michael Jacksona, dr Radina Denkova, omiljena dermatologinja na svjetskim kongresima, Manav Bawa (multi-award-winning) Aesthetic Physician.

Kongres je okupio doktore iz Crne Gore, Srbije, Makedonije, Bugarske, Irske, Engleske, Pakistana.. od kojih je veliki broj njih, prvi put posjetilo Crnu Goru.

ENAMC 2024 kongres je pokrio sve aspekte estetske medicine od najnovijih rezultata istraživanja, revolucionarnih prezentacija i demonstracija primjene dermalnih filera uživo do zanimljivih, interaktivnih panel diskusija sa stručnjacima i drugim sadržajima.

 

0p3a7879
0p3a8052
0p3a8463

Na kongresu je po prvi put u Crnoj Gori predstavljen predavač u vidu hologram osobe. Dr Tapan Patel svjetski poznato ime u svijetu estetske medicine, otvorio je ceremoniju kao hologram osoba, predstavljajući hologram kao inovaciju i budućnost estetske medicine. Hologram je sofisticirano rješenje na bazi LED tehnologije koje objedinjuje visoko tehnološku hologramsku projektorsku jedinicu & pametan hologramski softver za upravljanje. 

0p3a7695
Img 2250

Učesnici kongresa nisu krili oduševljenje cjelokupne organizacije i jakog naučnog programa, a posebno gode pohvale crnogorskih

doktora, koji su ponosni na činjenicu da je i Crna Gora dobila kongres na svjetskom nivou.

 

Pripreme za ENAMC 2025 su počele

Pripreme za ENAMC 2025 su uveliko počele a kongres je zakazan za 06.09. i 07.09.2025. godine.

ENAMC kongres je akreditovan od strane Ljekarske Komore Crne Gore, podržan od strane Nacionalne turističke organizacije

Crne Gore, Turističke organizacije Budva.

ENAMC su podržali BTL kao zlatni sponzor, AICON medical, ELEVAI kao i drugi sponzori.

 

Img 2917