Dr Aleksandra Barović

Img 1836
Doktor medicine i sertifikovani ljekar estetske medicine

Aleksandra Barovic je doktor medicine i sertifikovani ljekar estetske medicine. Medicinu je završila 2007. godine kada je i krenula u svijet estetike, a svoje prve velike korake u ovoj oblasti je napravila uz Profesora Boba Khannu sa Kraljevskog instituta za antiejdzing u Londonu. Kasnije postaje član Hrvatskog drustva za estetiku lica i Antiejdzing akademije Srbije gdje kontinuirano, do danas, usvaja znanja iz ove oblasti.

The Skin Academy u Barseloni, uz brojne druge je još jedna ustanova u nizu gdje je dr Aleksandra bila gost i savladala napredne tehnike rada iz estetske medicine. Svoja znanja i vještine usavršava na brojnim seminarima širom svijeta i čest je učesnik na prestižnim kongresima u Parizu, Monte Karlu, Dubaiju i regionu.
2010. godine sa svojim bratom dr Nikolom Barović, otvara ordinaciju gdje se već trinaest godina sa velikom ljubavlju i strašću bavi ovim poslom. Trenutno se usavršava u referentnom centru u Italiji iz oblasti limfologije.
Pored medicine koja joj je velika ljubav, uživa u još većoj ljubavi svoje porodice, supruga Vladislava i dva predivna dječaka Aleksandra i Stefana.
Pasionirani je ljubitelj dobre knjige i putovanja.