Dr Tamara Mitranić

Dr tamara
Doktor medicine i predsjednica crnogorskog udruženja doktora za estetiku lica

Dr Tamara Mitranić rođena 1983. godine u Sarajevu, osnovnu školu je završila u Podgorici kao i gimnaziju “Slobodan Škerović” generacije 2002. Zvanje doktora stomatologije stiče 2008. nakon završenog Stomatološkog fakulteta Univerziteta u Beogradu. Nakon zavšenenih studija , ljekarskog staža i rada u praksi paralalno sa osnivanjem privatne zdravstvene ustanove u Baru započinje svoju kontinuiranu edukaciju u oblasti nehirurške estetske medicine sarađujući sa najvećim stručnjacima regiona i svijeta.

Iz različitih oblasti estetske medicine kroz rad u praksi  na “hends on” treninzima za ljekare saradjuje sa dr Valdislavom Ribnikarom (2017.) u Beogradu, dr Vladimirom Stojiljkovićem (napredne upotreba anatomske baze, 2018.) sa Hrvatskim društvom estetske medicine dr Željkom Rotimom u Ljubljani (Seffas 2018.), dr Dymytris Sykianakis kroz master class menadzmenta komplikacija u estetskoj medicini (2018.) dr Raj Aquillom, dr Sonjom Satler, dr Radinom Denkovom, dr Galadari kroz direktne hends on treninge u naprednim tehnikama injektovanja.

Razmjena iskustava sa kolegama i sticanje znanja odvija se i kroz mnogobrojne godišnje svjetske kongrese ljekara estetske medicine ( AMWC Aesthetic antiaging medicine world congress, Monaco, Monte Carlo,  IMCAS  Paris), takođe:

“Discovering new horizons” Summit Bukurest 2023., Md Codes Live Tour Dubai 2023. sa dr Mauriciom de Maiom ( Allergan medical institute) 

Upoznaje Crnogorsku stručnu javnost o dostignućima  estetske medicine na svjetskom nivou kroz objave članaka u stručnom časopisu Komore (2019.) 

Polaznik je i sertifikovani doktor Cadaver Master Classa sa Anatomske katedre Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci koji potpisuje dr Retka Swoboda.

dr Tamara Mitranic je član izvršnog odbora odlukom najvećeg regionalog Udruženja interdisciplinane estetske i antiaging medicine Srbije (SESIAM) edukator u praktičnim obukama ljekara kao i predavač na akreditovanim edukacijama u primjeni dermalih filera za doktore medicine i doktore stomatologije u Beogradu (2020.)

Takođe, predavač po pozivu na internacinalnim kongresima estetske medicine u regionu (2023.)

Uviđajući važnosti zakonodavnog okvira ove oblasti i toga da se intervecije nehirurške estetske, antiaging medicine obavljaju u medicinskim ustanovama, sredstvima koja ispunjavaju medicinske standarde i od strane obučenog medicinskog kadra doktora medicine i doktora stomatologije osnivač je i predsjednik Crnogorskog udruženja doktora za estetiku lica ( CUDEL) i organizator pionirskog dogadjaja u Crnoj Gori: DANI NEHIRURŠKE ESTETSKE MEDICINE, CUDEL 2019. Simpozijum sa međunarodnim učešćem, na temu standardizacije protokola u esteskoj medicini lica koji se održao u saradnji sa Udruženjem indercisciplinarne estetske i antiaging medicine Srbije (SESIAM) Hrvatskim društvom estetske medicine (HDEM)

Članci autora

Ovaj autor nije objavio ni jedan članak za sada.