Ivana Gojković

Naslovna
Magistar farmacije i akademski specijalista farmaceutskog marketinga i menadžmenta

Ivana Gojković, magistar farmacije i akademski specijalista farmaceutskog marketinga i menadžmenta, sa 17+ godina iskustva u farmaceutskom biznisu.

Prvi međunarodno sertifikovani Health Coach u Crnoj Gori, promoter zdravih stilova života, avanturista, vječita putnica. Zaljubljenik u multikulturalna područja, domaću crnogorsku i azijsku kuhinju, veliki poštovalac prirode i radoholik. 

Ambasador najveće škole na svijetu u oblasti health coaching-a sa lokacijom u Njujorku, osnivač Healthy Mood projekta i autor Total Body detoks programa. 

''Trenuto pohađam druge postdiplomske studije u svom životu, dodatno se obrazujući u polju fiziologije hrane i nutricionizma.

Sarađivala sam kao kolumnista sa mnogim lokalnim i regionalnim portalima: Lola, Wannabe, Buro, Cheewilook, Dan, sarađivala sa magazinima: Ljepota i zdravlje, Gracija i TV kućama (E tv, Gradska Tv, RTCG, Prva, Vijesti).
Bila autor i voditelj rubrike za promociju integrativnog zdravlja na TvE “Dobre navike sa Vanom”.

Moja misija je podržati one koji žele da svoje nefunkcionalne životne navike zamjene funkcionalnim, da stvore ravnotežu unutar svog tijela i da bolje upoznaju sopstveno tijelo i njegove potrebe. Iz toga stanja razumjevanja i bliskosti lako je shvatiti model ishrani koji je odgovarajući za nas. Vjerujem u svaki dan, strukturu i vjerujem da je to jedini način koji nas vodi do održavajućih navika i cjelovitog zdravlja.''